Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.08.2017 16:09 - Случаят в Раднево
Автор: clint9m Категория: Други   
Прочетен: 199 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 17.08.2017 15:58


Стероидни келеши, които се познавали от фитнес залата, се сбили, но се случило така, че циганите набили българите. Можеше и да е обратното. 
Твърди се, че става дума за конкуренция между нарко дилъри.
Ако биячите бяха яки български батки, охрана или войни на някой местен български мафиот- със сигурност протести нямаше да има. Щото, съгласете се, че е съвсем друго да си те отупа българин. По-патриотично е някак си да го отнесеш от българска мутра, нежели от циганска. Един вид- трепем си се, ама сме си българи юнаци и си прощаваме даже много по-големи работи от един прост пердах. Да не изреждам какво си прощаваме, че ще стане по-дълго от телефонния указател на Ню Йорк. Ама, ето - едно келешко сбиване се изкарва епична битка за българщината. Ганьо иска да влезе и в махалата със сопи и търнокопи и да пребие и малките сополиви циганета и майките им, които нямат нищо общо със случая, и тогаз вече може да влезе в историята с героизъм и душевно величие.На тва в психологията му викат проекция: дълго трупания гняв срещу някой силен враг, срещу когото нямаш смелост да се изправиш, се проектира върху слабия.
Обаче, винаги има една досадна подробност, която разваля сметките и тук те е, че Ганьо не осъзнава съвсем промяната на съотношението на силите в полза на циганската махала. Накратко: ние изчезваме, а циганите се множат и оня свит, смачкан и страхлив циганин от преди двайсетина години вече го няма. Болезнен за осъзнаване факт. 
Изобщо, много има да се говори по тая, замитана от всички политици, тема, но днеска Ганьо муа агнешко и не му е до философски размисли. То, кога ли му е, де. Гана да си показва гъза и цомбите във фейса, за да забие богат будала. Ганьо- да изплаща лизинга на лъскавата ламарина, с която да впечатлява ганките - това е идеалът днес. И кат понабием някой циганин, всичко ще се нареди от само себе си.


Новини от страната и чужбина


"Таката" обявява фалит

Петър Чобанов: ПИБ ще успее да изпълни предписанията без проблем

Вечните проблеми на пазара на труда в Европа

Урок за Бивол(и) – коя е еврокомисар Вестагер и как се чете прес-съобщение на ЕК

банки - новини, статии, анализи и коментари за банки






Гласувай:
0



Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: clint9m
Категория: Други
Прочетен: 2590
Постинги: 8
Коментари: 0
Гласове: 0
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930